Vad driver dig som entreprenör?

Detta inlägg publicerades den 17’de September på Emerging101.com där jag gästbloggar:Emerging101_logo

Vad driver dig som entreprenör?

Att alla människor är olika är något som vi får lära oss i ett relativt tidigt stadium i livet. Detta resulterar i en härlig mångfald där alla väljer att prioritera olika delar i sitt liv. Entreprenör är inget yrkesval utan något som blir ett naturlig väg utifrån ditt eget agerande. Jag har alltid haft svårt att sitta still som mina lärare i skolan uttryckte det och fann datorer som ett bra hjälpmedel att konstant få stimulans för min kreativitet och nyfikenhet.

När jag blev äldre och skaffade mig ett vanligt jobb så tog det några år innan jag insåg att jag inte passar att utföra något som helst slags monotont arbete som skulle upprepa sig en enda gång så därför sökte jag mig till arbetsplatser som innebar problemlösning. Efter ett tag så blev mitt behov av skapande och nyfikenhet så pass stort att jag även funderade på om jag inte kunde börja tjäna pengar på min kunskap annat än ett vanligt nio till fem-jobb.

Jag började sakta men säkert utveckla tjänster på webben som jag trodde att människor behövde och sakta så blev tjänsterna fler och fler och användarskaran ökade och där någonstans så började jag känna att jag kunde bidra med något som människor uppskattade.

Nu har jag kommit till det stadium att jag utvecklar det jag tycker kul och således tillfredsställer mina behov av skapande, nyfikenhet och kreativitet samtidigt som jag tjänar pengar på detta och ser att människor uppskattar och gillar det jag skapar.

Jag heter Jonas Lejon och det är detta som driver mig som entreprenör. Vad driver dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *