Test av TradeDoubler

Pratade med en trevlig säljare på TradeDoubler idag och fick lite hjälp hur man använder deras annonseringsverktyg för att lägga upp nya annonser och han hjälpte mig även att fixa lite buggar i bloggsökmotorn. Måste erkänna att utan hans hjälp så lyckades jag inte skapa annonser för att lägga upp på sidor (ett tecken på att jag börjar bli gammal?).

Får se om denna annonsering kan inbringa mer än bara kaffepengar.

3 reaktioner på ”Test av TradeDoubler

  1. Kul att du hittat till affiliatevärlden. Vi diskuterade så sent som idag på affiliate-forum.se om att starta en ny blogg inom området från ett par av oss ”Super affiliates” som har en del erfaranhet inom området. Kommer förhoppningsvis upp på affiliatebloggen.se inom kort.

    Alla annonssystem tycker jag har för krånglig start-tröskel. Adsense är lättast, men ändå alldeles för seg. Det ska vara som att implementera en widget. Se hur den ser ut, få koden. Haxxa andra format? Det ska också vara tillåtet!

  2. Japp håller med dig Anton! Felet är nog inte hos mig utan hos TradeDoubler (hehe)

    Jag avser att kasta ut Adsense på alla mina sajter och testa andra alternativ. Härnäst är det icke-svenska sajterna som skall testas.

    En affiliateblogg vore trevligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.