Etikettarkiv: tradedoubler

Ny tjänst för rabatter: HittaRabatt

hittarabattJag har länge varit i en övergång från AdSense till affiliate-baserade intäkter och har testat lite olika metoder. Nu senast så skapade jag en tjänst att erbjuda rabattkuponger och förmånliga rabatter.

Tjänsten heter HittaRabatt och återfinnes på tadaaa: HittaRabatt.se. Rabattkoder är dock inte enbart till godo för slutkonsumeter utan vissa E-handlare  verkar ogilla rabattkodstjänster.

Det har varit lärorikt och att etablera en direktkontakt med annonsörer. Speciellt eftersom många är intresserade av att öka konvertering med hjälp av rabattkoder. Även lärorikt är att arbeta med mängd olika affiliate-nätverk såsom Adrecord, Tradedoubler, Zanox och Double.net

Vad har du för erfarenhet som konsument eller E-handlare gällande rabattkuponger? Lämna gärna en kommentar.

Uppdatering: Coolstuff hör gärna av Er till mig för ett samarbete gällande rabattkoder.

HittaRabatt

Test av TradeDoubler

Pratade med en trevlig säljare på TradeDoubler idag och fick lite hjälp hur man använder deras annonseringsverktyg för att lägga upp nya annonser och han hjälpte mig även att fixa lite buggar i bloggsökmotorn. Måste erkänna att utan hans hjälp så lyckades jag inte skapa annonser för att lägga upp på sidor (ett tecken på att jag börjar bli gammal?).

Får se om denna annonsering kan inbringa mer än bara kaffepengar.