Etikettarkiv: superlokal

Många kontaktar mig

När man som jag har runt 30-40 miljoner webbsidor publicerade med information såsom gator, domäner, mikrobloggar, bloggar och myndighetstransaktioner så kontaktas jag av en hel del människor som av en eller annan anledning fått sitt företagsnamn, namn eller delar av sitt namn publicerat på någon av sidorna, eller hamnar på en av mina webbsidor av misstag genom Google.

Kontaktvägen kan vara olika och oftast sker det genom de kontaktsidor som jag upprättat men ibland så ringer det även folk, skickar E-post eller snigelpost. Inställningen brukar vara olika, ibland hotfull och aggresiv men för det mesta så är den vänlig. Jag försöker så klart i största mån informera om varför uppgifterna är publicerade och radera dem.

Annat intressant att läsa om detta ämne finnes hos Reco-bloggen, och att gömma sig bakom en fasad är dock det sista jag vill göra.

24h business camp – hela listan

Här kommer hela listan med projekt från 24h Business Camp (lånad från Tores blogg)

Business Camp

Om mindre än 24 timmar är det dags för den andra omgången av 24h Business Camp ute på Yasuragi/Hasseludden. Undertecknad ska dit tillsammans med 100 andra entreprenörer och webbutvecklare för att skapa underverk (eller nästan iallafall).

Jag kommer som jag bloggat om tidigare att skapa en tjänst som går under namnet Superlokal och du kan redan nu gå in på Superlokal.se och skriva upp dig på release-maillistan.

Psst! Vill du vinna 24h webbutveckling av Västeråsaren Christian Davén? Se här: daven.se/24h. Tävlingen som avslutas 30’de November.

Superlokal

Mitt projekt på 24h business camp går under namnet Superlokal och är en sajt som kommer att aggregera information på gatunivå. Passa på att besöka sajten redan nu där du kan skriva upp dig för ett lanseringsmail som förhoppningsvis går ut på Torsdag kl 11.00 nästa vecka då sajten är klar och är uppe och snurrar.

Glöm inte att kolla in 24hbc.com för löpande information om vad som händer, samt min presentation.