Etikettarkiv: seedcamp

Mini Seedcamp, Hotellkartan, Cision, Flickr

Ted Valentin fortsätter och leverera högklassiga sajter på många sätt och nu senast Hotellkartan.se där du kan söka och recensera dina favorithotell i hela världen. Mina två favorithotell är Ceasars Palace i Las Vegas samt Renaissance Aruba Resort & Casino.

**

Mini Seedcamp kommer till Sverige och närmare bestämt Helsingborg. Sök nu! http://seedcamp.com/pages/sweden09

**

Cision säljs till Danska Infopaq för 25 miljoner kroner. Ingår gör bl.a 300 anställda rapporterar Greenhill Relations

**

Jag har blivit med Flickr, bara sisådär 8 år för sent eller något. Bli min vän eller något! http://www.flickr.com/photos/[email protected]/

**

Ny utgåva av boken ”De byggde Internet i Sverige” snart ute.. Var med och nominera! http://www.wolfers.nu/idag/2009/03/22/hjalp-till-vem-ska-vara-med-i-de-byggde-internet-i-sverige/

Cisco köper Jabber, Startups Metrics, Internetdagarna, Google

Nätverksföretaget Cisco köper företaget Jabber, ej att förväxlas med protokollet som har samma namn och används av bl.a Google Gtalk.

**

Anders Fredriksson tipsar om presentationen Startup Metrics som hölls av Dave McClure som är en av mentorerna under SeedCamp.

slideshare.net/dmc500hats/startup-metrics-for-pirates-seedcamp-2008-presentation

**

Mellan den 21 och 22 oktober så arrangeras Internetdagarna på Folkets Hus i Stockholm. Se till och inte missa det för det verkar vara en hel del intressanta föreläsningar.

**

Google uppdaterar AdWords algoritmen rapporterar Lövqvist & Partners. Och när vi endå är inne på Google så har Sergey Brin börjat blogga, tyvärr bara ett inlägg än så länge. Han kanske är upptagen med annat?

**

Är du en fena på webb och Java och kan tänka dig att jobba med den trendiga sajten posh24.se? Kontakta då Daniel Lövquist.

Seedcamp, TradeDoubler, DNS, iPhone och Geolokalisering

Bloggen Disruptive.nu tipsar om att ni som har webbstartups kan söka till SeedCamp 2008. Ansökan hittas här och ska vara inne före 10’de Augusti.

**

Åtskilliga bloggare är lite småsura på TradeDoubler och Travelpartner som snuvar (av misstag) annonsörer på pengar. Magnus Lundin, vVD och grundare för TravelPartner förklarar att något har varit fel.

**

Dan Kaminsky hittar en läskig bugg relaterad till designen av DNS-protokollet vilket gör att det är möjligt att styra om godtycklig domän/hostnamn.

**

Den ”inofficiella” iPhone software 2.0 går nu att köra: http://lifehacker.com/398280/iphone-20-software-update-unofficially-available

**

Var är festen? Nu behöver du inte fundera längre på vart festen är: http://www.primidi.com/2008/06/29.html