Etikettarkiv: sedo

Nytt domänförvärv: decrypted.com

Köpte domänen decrypted.com från SEDO för några månader sedan men de har tagit mycket lång tid för att ändra ägare. Troligtvis pga kompetensbrist hos säljaren.

Har du någon idé vad jag kan göra med decrypted.com? Lämna gärna en kommentar.

Köpte även 4L domänerna:

  • hxum.com
  • fspq.com

Tips: Kolla in GreatDomains.com där trevliga domäner auktioneras ut en gång per månad.

Domänförvärv

Jag har den senaste månaden köpt ett antal domäner via SEDO. På nedan domäner är överföringen till mig slutförd.

Jag har även testat SEDO:s Brokage-tjänst som jag skrivit om tidigare där jag avsåg att köpa domänen encrypted.com. Men tyvärr så ville de ha 1 000 000 USD för den vilket inte riktigt var enligt min budget.

Bra eller anus köp? Jag tror i allafall på framtiden för .COM-domäner med fyra bokstäver.

SEDO Brokerage

Är du intresserad av att köpa en domän som inte är är listad hos MissDomain eller SEDO:s försäljningslistor? Testa då SEDO:s helt uppdaterade tjänst där de erbjuder dig som säljare och köpare en hel del nyheter.

”Sedo’s brokerage services are being updated with a new process for submitting both buyer and seller side brokerage requests and…

Sedo’s brokerage services are being updated with a new process for submitting both buyer and seller side brokerage requests and enhanced communications tools. Our dedicated brokers will now be able to work one-on-one with clients through Sedo’s exclusive message tool. The goal of this new process is to strengthen relationships and to provide more efficient service and support to each individual buyer and seller.”

Läs mer på SEDO:s nyhetssida

Alla projekt är inte lyckade

Fler av mina webbsidor har nästan inga besökare men oftast så beror detta på att jag inte lagt ner tillräckligt mycket tid och kärlek till just den webbsidan.

Så nu tänkte jag skriva om en halvbra idé som jag hade som jag trodde skulle resultera i en uppsjö med bra domännamn. Historien började med att jag tog populära ord för stunden och omvandlade dessa till .COM-domännamn och registrerade sedan dessa. Lät projektet gå ungefär en månad och vips så hade jag registrerat ca 300 stycken domännamn, trafiken var rätt hög i början på vissa domännamn (type ins) men avtog efter ett tag.

Domänerna låg parkerade hos NameDrive och inbringade cirka 1000 kr i intäkter, så efter ett tag när jag märkte att besökarna började att avta så testade jag att flytta om domänerna till SEDO vilket troligtvis var ett dåligt beslut eftersom detta gav ännu mindre ”parkeringspengar”.

Så i ett sista desperat försök innan de flesta av domänerna börjar att gå ut så har jag nu byggt en egen parkeringssida som bara visar minimalt med information om domännamnet i fråga men förhoppningsvis så raknkar de högre hos Google på just dessa ord som domänerna är registrerade för.

Har du några tips vad jag kan göra med dessa domäner?