Etikettarkiv: roman pixell

Domäner, mittpostnummer, emoticards

Dan Nilsson har gästbloggat på Internetdagarnas blogg och skriver om 10-års registreringar av .SE-domäner och Joakim Jardenberg har gästbloggat om K-märkning av domäner.

**

MittPostnummer.se har registrerat ca 7000 .SE-domäner i form av postnummer såsåom 72246.se osv..  en superlokal anslagstavla på nätet

**

Jag har införskaffat ett antal domäner för nya projekt, dels från andrahandsmarknaden och dels nyregistreringar. Som tur var så finns det fortfarande relativt bra namn.

**

Roman Pixell och David Haddads 24hbc projekt Emoticards som går ut på att du skickar fysiska vykort med valbara motiv. Kolla in www.emoticards.com

**

Martin är tillbaka och rapporterar löpande om nya intressanta händelser i branschen: http://ms–online.blogspot.com

**

Någon tyckte att min sajt TweetValue.com var så bra att de gjort en egen sajt som går under namnet TweetWorth.com

ArcticStartup/ArcticEvening

Igår så var jag på ArcticEvening som anordnas av ArcticStartup och Paula Marttila. En mycket trevlig tillställning där temat för kvällen var mobilitet/startups. Tankspridd som jag är så var jag en halvtimme för tidig vilket kanske var tur för jag hann då prata med Gustav Söderström (Spotify) samt Teemu Kurppa (ex-Google/ex-Jaiku).

Kvällen avslutades med lite frågor och den mest intressanta var den som Roman Pixel (@d0pp13r) ställde om Startups och misslyckande. Det dom rekommenderar är att göra sin hemläxa innan man går publikt, dvs ett antal iterationer av sin produkt/tjänst innan man går publikt. Dvs misslyckas under kontrollerade former ett antal gånger.

Har du en Startup? Anmäl den till  arcticindex.com och glöm inte heller att kolla in MyMisson: