Etikettarkiv: posh24

Cisco köper Jabber, Startups Metrics, Internetdagarna, Google

Nätverksföretaget Cisco köper företaget Jabber, ej att förväxlas med protokollet som har samma namn och används av bl.a Google Gtalk.

**

Anders Fredriksson tipsar om presentationen Startup Metrics som hölls av Dave McClure som är en av mentorerna under SeedCamp.

slideshare.net/dmc500hats/startup-metrics-for-pirates-seedcamp-2008-presentation

**

Mellan den 21 och 22 oktober så arrangeras Internetdagarna på Folkets Hus i Stockholm. Se till och inte missa det för det verkar vara en hel del intressanta föreläsningar.

**

Google uppdaterar AdWords algoritmen rapporterar Lövqvist & Partners. Och när vi endå är inne på Google så har Sergey Brin börjat blogga, tyvärr bara ett inlägg än så länge. Han kanske är upptagen med annat?

**

Är du en fena på webb och Java och kan tänka dig att jobba med den trendiga sajten posh24.se? Kontakta då Daniel Lövquist.

Kortare URL, Destination.se, UrbanLifeStyle, Posh24

Mikael Bogg som bloggar på emerge.se återuppstår från bloggdöden och berättar att han börjat att jobba för den nya Aftonbladet/Schibsted-sajten Destination.se som är en resemarknad (boka flyg, hotell, hyrbil etc).

**

Korta.nu är en ny URL-förkortare av Anton Lindqvist och mini.nu är en URL-förkortare av David Nilsson.

**

Urban Lifestyle är ett företag med många bollar i luften, bl.a så bloggar de på Innovationsbloggen.se och numera så släpper de även trendrapporter på engelska under produktsajten UrbanLifeStyleReport.com. Det går nu att ladda hem ett gratisexemplar av en rapport om du registerar dig.

**

Posh24.se är en het svensk skvallerblogg och nu väljer man att satsa internationellt med sajten Posh24.com som avses att bli en konkurrent till den mycket populära Perez Hilton. En av ägarna bakom posh24 är Mattias Miksche (VD för StarDoll)

**

Var med och hjälp till att smälta ner Twinglys servrar!