Etikettarkiv: carina wigholm

Min mentor: Carina Wigholm

Carina WigholmCarina Wigholm träffade jag första gången 2008 då jag gick ett program för nyföretagare. Då var Carina en av affärscoacherna som stöttade mig i frågor om bl.a. Bloggy. Nu träffas jag och Carina lite då och då och jag får hjälp med frågor om hur mitt entreprenörskap samt företag kan utvecklas.

Annars när hon inte hjälper mig så jobbar hon i ett par bolagsstyrelser, hjälper företag med affärsutvecklingsuppdrag, går in och driver strategiprocesser och hjälper till vid upphandlingar av IT- och webbprojekt. Carina driver även styrelsenätverket Boarding For Success tillsammans med en arbetande styrelse.

Jag rekommenderar alla som är entreprenörer eller egna företagare att ha en mentor eller rådgivare som du kan vända dig till med frågor. Att med externa ögon få råd är otroligt bra eller att bara bolla idéer med någon annan.

Frukostmöte och lunchmöte

Idag så började jag dagen med ett möte med Carina Wigholm som är min affärscoach från inkubatorn CREATE här i Västerås/Teknikbyn. Hon hjälper mig och stöttar med diverse frågor och hjälp som kan behövas. Oftast handlar det om något nytt projekt där affärsidéer diskuteras. Carina jobbar till vardags som VD för bolaget Drumedar.

På lunchen så träffade jag Sam Nurmi som är en superentreprenör och har startat företag såsom Loopia och Pingdom. Vi diskuterade eventuella samarbeten och hur geolokaliseringstjänster såsom Gowalla och Foursquare tar mark, onlinedejting samt försäljningen av Loopia (2005?).

http://twitter.com/samnurmi/status/10288245746