Etikettarkiv: betala bloggare

Betalda bloggare, del 3

Inom 24h så har PayPerPost levererat tre blogginlägg av tre beställda och med deras inbyggda funktion för att spåra besöksklick så har detta tydligen genererat 5 st besök till mig för en kostnad av $45.50.

ReviewMe har fortfarande tre av fyra stycken betalda inlägg kvar att leverera.

Hittade även ett gäng till tjänster där det är möjligt att betala för blogginlägg:

Har du testat någon av ovanstående tjänster? Lämna gärna en kommentar!

Zennström i DI, testet av betalda bloggare fortgår

Trevlig intervju med Niklas Zennström hittar du här. Skön kille

**

Har nu lagt upp samma projekt på ReviewMe samt PayPerPost där bloggare kan skriva om mina projekt och få betalt, redan efter några timmar så nappade en bloggare på ReviewMe och bloggade om projektet.

4 st blogginlägg på ReviewMe kostade mig $40

3 st blogginlägg på PayPerPost kostade mig $45.50

PayPerPost har förvisso en trevligare webbsida och jobba med och fler valmöjligheter när nya projekt läggs upp. Priset per blogginlägg kan du såklart sätta själv och då få högre kvailté (antal besökare på bloggen eller PageRank). Jag valde att testa minimumgränsen.

Betala Bloggare

Snart kommer förmodligen BlogBackupr.com att bli mer stabil och stödja bl.a backup av diverse media och då när detta är klart så tänkte jag försöka mig på att testa diverse tjänster för att betala bloggare att skriva inlägg om tjänsten.

Idag så har jag har skapat konton på ett antal tjänster som erbjuder mig att betala bloggare, de tjänster jag har testat är följande:

PayPerPost.com

Med hjälp av PayPerPost kan du betala bloggare allt från 5$ upp till 250$ och nya uppdrag läggs upp som text/photo, pressrelease eller video. När nya uppdrags läggs upp så får du välja mellan ett stort antal möjligheter. PayPerPost lägger på 35% priset för varje blogg som godtar att skriva om ditt uppdrag.

ReviewMe.com

Något mindre inställningsmöjligheter vid beställning av nya uppdrag. Prissättning från 10$ upp till 2500$.

Blogsvertise.com

Nästan inga val vid nya uppdrag och prissättningen verkade vara hårt ställt till 20$ per uppdrag. Dock så finns det möjlighet för en s.k ”Power User Interface” uppgradering som kan beställas, vid en sådan så får jag tillgång till att se vilka bloggare som går att betala.

Finns även möjlighet att köpa färdiga paket med exempelvis 10 stycken blogginlägg per månad för 150$.

Sajten är något rörigare än ReviewMe och PayPerPost.

Finns säkert en uppsjö av fler sajter liknande de tre ovan, lämna gärna en kommentar om du vet någon!