OpenID, FaceBook, Google-connect

Var en sväng till Stockholm under eftermiddagen och kvällen och gick på Stora Bloggpriset och hade det mycket trevligt. På tåget på vägen hem så implementerade jag stöd för OpenID, Google Connect, Facebook Connect, Yahoo samt AOL-inloggning mot Bloggy. Att det gick så snabbt att implementera beror mycket på RPXNOW som jag använder mig av (har bloggat om detta tidigare här).

Och tack till Daniel Feldt som fixat en sådan grym gala!

För instruktion om hur du kopplar ditt befintliga Bloggy-konto mot någon av ovanstående tjänster samt loggar in se: jonasl.bloggy.se/nu-gar-det-att-pa-test

4 reaktioner på ”OpenID, FaceBook, Google-connect

  1. ”På tåget på vägen hem så implementerade jag stöd för OpenID, Google Connect, Facebook Connect, Yahoo samt AOL-inloggning mot Bloggy.”

    Du är grym du Jonas; är det alltid så lätt som det låter? ;-) Det var kul att träffas. Vi får se tll att det blir ett längre samtal nästa gång!

  2. @Johan Ronnestam: Jag tänkte faktist på det i går då jag såg backchanneln för Stora Bloggpriset. Varför inte göra en backchannel på bloggy som kan brandas med logotyp etc som är perfekt för event! Bra grej!

    @Daniel: Det var trevligt! Jag får komma förbi och dricka kaffe någon dag kanske som jag lovat i några år. Jag har gjort en implementering tidigare så var trivialt denna gång :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *