Ny tjänst för rabatter: HittaRabatt

hittarabattJag har länge varit i en övergång från AdSense till affiliate-baserade intäkter och har testat lite olika metoder. Nu senast så skapade jag en tjänst att erbjuda rabattkuponger och förmånliga rabatter.

Tjänsten heter HittaRabatt och återfinnes på tadaaa: HittaRabatt.se. Rabattkoder är dock inte enbart till godo för slutkonsumeter utan vissa E-handlare  verkar ogilla rabattkodstjänster.

Det har varit lärorikt och att etablera en direktkontakt med annonsörer. Speciellt eftersom många är intresserade av att öka konvertering med hjälp av rabattkoder. Även lärorikt är att arbeta med mängd olika affiliate-nätverk såsom Adrecord, Tradedoubler, Zanox och Double.net

Vad har du för erfarenhet som konsument eller E-handlare gällande rabattkuponger? Lämna gärna en kommentar.

Uppdatering: Coolstuff hör gärna av Er till mig för ett samarbete gällande rabattkoder.

HittaRabatt

3 reaktioner på ”Ny tjänst för rabatter: HittaRabatt

  1. Tjusigt! Hur tycker du att det går att ha direktkontakt med annonser när det kommer till tid kontra inkomster? Aldrig själv haft tålamod att syssla med annonsering.

    Två snabba bara (för att ge någon kritik): http://d.pr/i/qUsF Vet inte alls hur pass mycket ”gemene man” bryr sig om, eller lägger märke till det – men ser det inte lite ”B” ut att ha koden i JS-länkar på det sättet. Själv tycker jag nästan att det är värre än att ha affiliate-länken direkt – men sen är man kanske lite yrkesskadad också =) Och så har du något JS-skript eller liknande som segar ner renderingen rejält.

    Men annars, snyggt jobbat som alltid!

  2. Tack Marcus! Jo det är bra synpunkter du har. Jag kör bl.a. med alert() nu för att visa rabattkoden och det är inte helt snyggt heller. Så finns en hel del förbättringspotential helt klart :)

    Tyvärr så måste man ta sig den tiden när det gäller affiliate. Men förhoppningsvis så är det en win-win i slutändan då vi båda tjänar pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *