Många kontaktar mig

När man som jag har runt 30-40 miljoner webbsidor publicerade med information såsom gator, domäner, mikrobloggar, bloggar och myndighetstransaktioner så kontaktas jag av en hel del människor som av en eller annan anledning fått sitt företagsnamn, namn eller delar av sitt namn publicerat på någon av sidorna, eller hamnar på en av mina webbsidor av misstag genom Google.

Kontaktvägen kan vara olika och oftast sker det genom de kontaktsidor som jag upprättat men ibland så ringer det även folk, skickar E-post eller snigelpost. Inställningen brukar vara olika, ibland hotfull och aggresiv men för det mesta så är den vänlig. Jag försöker så klart i största mån informera om varför uppgifterna är publicerade och radera dem.

Annat intressant att läsa om detta ämne finnes hos Reco-bloggen, och att gömma sig bakom en fasad är dock det sista jag vill göra.

En reaktion på ”Många kontaktar mig

  1. Det är ju just så att vi inte raderar, och därför kan fasaden behövas ibland. Just i fallet med Faidon har vi dock inte hört någonting mer efter en dag av tomma hot.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *