Internetdagarna 2014

Nu är tyvärr Internetdagarna 2014 över för denna gång. Var två dagar fulla med möten och intressanta föreläsningar. Eftersom min iPhone var trasig så fick jag förlita mig på en antik gammal mobiltelefon med T9 som varken hade Instagram eller Twitter.

Förutom huvudeventet Internetdagarna så var jag även på Internet Discovery Days (IDD) som Johan Jorgensen är fader för. Var som vanligt många intressanta startups som visade upp sina idéer och Ted hade en rolig söktävling: PopuläraPlatser vs Eniro. På måndagkvällen var jag förbi på Knackeriet där Jonatan hade releaseparty för HejEvent som ger personliga rekommendationer för kommande evenemang.

Min presentation från Internetdagarna under säkerhetspåret som OWASP Sweden höll i hittas på Kryptera.se.

2 reaktioner på ”Internetdagarna 2014

  1. Tack för det fina omnämnandet Jonas!! Kul att du var med i, och gillade, tävlingen! Här kan du kolla på videon från tävlingen, som du såg :)

  2. Det låter som Internetdagarna verkligen är något att gå på. Såg lite vidoes från ett av mötena från förra året. Kändes väldigt givande. KOmmer mötena fortsätta även under 2015? Det verkade inte vara självklart på deras hemsida…

    ha en bra dag, Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *