Ibland har man inte tid eller ork

Ja ibland så orkar man ju inte sätta sig ner att koda något som kanske inte känns sådär jättekul och motiverande och varför då inte låta någon annan göra det? Nu när det finns tjänster såsom RentACoder.com så kanske det skulle vara värt att lägga ut lite uppdrag istället för att göra allt själv.

Är det någon som har erfarenhet av att lägga ut mindre uppdrag (under 5 000kr)  på exempelvis RentACoder?

3 reaktioner på ”Ibland har man inte tid eller ork

  1. Ingen erfarenhet av det – men brukar istället lägga ut arbete på andra frilansare eller ännu oftare få andras jobb utlagt på mig.

    Tror nog att det är den enklaste lösningen – att hitta någon i sitt nätverk som kan göra det.

  2. Javisst, jag har använt RAC flera ggr med tillfredställande resultat. Jag tycker absolut att det är värt det. Iofs har inte jag alla de kodkunskaper som jag skulle vilja, men det är lätt att hitta folk med dessa kunskaper på RAC.

    Har en bulgar som kodat en hel del till mig, så nu vänder jag mig alltid till honom. Jobbet blir gjort fort, och mkt billigt.

  3. Trevligt och höra! Jag la upp ett jobb på RAC men tyckte att hela processen att lägga upp jobb var liite för lång. Och även om det var några dagar sedan jag la upp jobbet så har jag enbart fått ett svar av någon som ”aldrig gjort något programmeringsjobb klart” :) Skriver ett inlägg på bloggen om mina erfarenheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *