Hewal, Bloggy, Medievärlden, 24hbc

Diverse nytt och intressant enligt mig:

Nikke Lindqvist skriver ett intressant inlägg om företaget Hewal samt hur man försvarar sina sökresultat i sociala medier

**

Jag är med i Medievärldens specialupplaga som handlar om året som gått där fokus är på mikrobloggar. Med i artikeln är även Emma Marie Andersson, Jonas Vig , Sara Öhrvall, Sofia Mirjamsdotter, Katarina Graffman, Johan Larsson, Martin Källström och PM Nilsson.

**

Google sponsrar 24hbc som närmar sig snabbt. Och jag har inte ens bestämt mig för vad jag ska åstadkomma

**

Mikael Zackrisson på VA skriver om Bloggy i sitt inlägg ”10 höjdpunkter på webben 2008”

**

Bloggy blir årets mikroblogg-tjänst i Bisonkrönikan skriven av Fredrik Wass

2 reaktioner på ”Hewal, Bloggy, Medievärlden, 24hbc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.