Bloggy dag 3

Återigen har tonvis med buggar fixats men även så har en ny funktion tillkommit på API:t och det är att läsa dina vänners samt dina inlägg som ett RSS-flöde. Används på följande sätt:

http://bloggy.se/api?login=jonasl&p=dittlosenord&type=friendfeed

Det är nu även möjligt att filtrera bort inlägg som kommer från RSS-flöden eller kommentarer om du ej vill se dem. Du kan nu även blockera användare från att kommentera dina inlägg.

Ett antal bloggare som skrivit om tjänsten:

Detta är lite av det trevliga som skrivs om Bloggy (på bloggy):

– ”Jag hade ju tänkt gå och lägga mig i tid men fick för mig att snubbla in här först. Nästan lite kär.. :) ” @mymlan

– ”Barnsligt glad att det äntligen finns en tjänst som sticker ut och som gör allt det som aldrig funnits samlat på ett ställe förut. Lättnavigerat, lättanvänt, lätt att komma igång!” @therese

– ”Testar bloggy. Sjukt impad av Jonas Lejon.” @tedvalentin

– ”Bloggy.se är iallafall den första riktiga kandidaten att hota Jaiku inom bubblan (Herregud, vad skriver jag? Jag som inte kan leva utan Jaiku).” @morris

3 reaktioner på ”Bloggy dag 3

 1. Även jag är ny testare, och är på det stora hela imponerad och nöjd. Men det är några saker jag inte fattat, fått att funka eller önskar. Har skrivit om det i bloggy utan att få svar, så jag provar här i stället.

  1) SMS till bloggy funkar inte.

  2) att filtrera bort RSS-flöden: gäller det från mig själv eller från mina kontakter?

  3) Det skulle vara praktiskt att ha en slags favoriter-funktion, inte bara för favoritinlägg utan också för personer man är extra intresserad av att följa. Så att man kan välja om man vill läsa allas – eller bara ens favoriter. Det gäller inte minst när man läser från mobilen, då är det jobbigt med för många inlägg från alla kontakter.

  4) Mina egna inlägg. Det finns ingen funktion för det, är det meningen?

 2. Jenny, Nu är alla dina punkter fixade utom 3 som jag funderar lite på hur man ska lösa det.

  mymlan, mycket trevligt :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *