Betala Bloggare

Snart kommer förmodligen BlogBackupr.com att bli mer stabil och stödja bl.a backup av diverse media och då när detta är klart så tänkte jag försöka mig på att testa diverse tjänster för att betala bloggare att skriva inlägg om tjänsten.

Idag så har jag har skapat konton på ett antal tjänster som erbjuder mig att betala bloggare, de tjänster jag har testat är följande:

PayPerPost.com

Med hjälp av PayPerPost kan du betala bloggare allt från 5$ upp till 250$ och nya uppdrag läggs upp som text/photo, pressrelease eller video. När nya uppdrags läggs upp så får du välja mellan ett stort antal möjligheter. PayPerPost lägger på 35% priset för varje blogg som godtar att skriva om ditt uppdrag.

ReviewMe.com

Något mindre inställningsmöjligheter vid beställning av nya uppdrag. Prissättning från 10$ upp till 2500$.

Blogsvertise.com

Nästan inga val vid nya uppdrag och prissättningen verkade vara hårt ställt till 20$ per uppdrag. Dock så finns det möjlighet för en s.k ”Power User Interface” uppgradering som kan beställas, vid en sådan så får jag tillgång till att se vilka bloggare som går att betala.

Finns även möjlighet att köpa färdiga paket med exempelvis 10 stycken blogginlägg per månad för 150$.

Sajten är något rörigare än ReviewMe och PayPerPost.

Finns säkert en uppsjö av fler sajter liknande de tre ovan, lämna gärna en kommentar om du vet någon!

4 reaktioner på ”Betala Bloggare

  1. Akta dig för dessa tjänster då Google nollade alla bloggar som var anslutna till dem i USA. Tror att det var payperpost som drabbades.

    Det finns en ganska hätskt debatt dessutom om detta att bloggare öppet får pröjs för att skriva om varumärken, bla i dagens industri.

  2. wow, blev dom nollade allihop? utan förvarning?

    nån borde skriva ihop en lista med tips om ”hur du ska göra för att inte bli straffad av google”.

  3. Tror att betala bloggare kan vara bra för exmepelvis BloggBackup där majoriteten av besökare kommer via andra blogghänvisningar och inte via sökmotortrafik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *