Besök hos Microsoft i Redmond

Jag har blivit utvald som en av fem personer från Sverige åka till Microsofts huvudkontor i Redmond och lära mig lite om Microsoft och dess verksamhet och produkter. Jag har sedan tidigare ett relativt platoniskt förhållande till Microsoft, dock så använder jag dess operativsystem Windows dagligen i någon form. På serversidan så faller dock mitt val på Ubuntu/Linux eller Free/OpenBSD.

Det enda event jag medverkat tidigare på i Microsofts regi är ett trevligt rundabordssamtal som Stephanie Smitt Lindberg (numera på Scandic) bjöd in till 2009 (bloggytråd om inbjudan).

Vi fem som åker förutom mig själv är Walter Naeslund, Pingis Hadenius, Joakim Jardenberg och Tommy K Johansson.

Tidningen Resumé har har skrivit roligt om detta.

4 reaktioner på ”Besök hos Microsoft i Redmond

  1. Hej Jonas!
    Jag hoppas din resa till Redmond blev lyckad, rolig och gav inspiration.
    Ha en fortsatt trevlig sommar!
    Mvh Stephanie (numer på Scandic Hotels)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *