Alla projekt är inte lyckade

Fler av mina webbsidor har nästan inga besökare men oftast så beror detta på att jag inte lagt ner tillräckligt mycket tid och kärlek till just den webbsidan.

Så nu tänkte jag skriva om en halvbra idé som jag hade som jag trodde skulle resultera i en uppsjö med bra domännamn. Historien började med att jag tog populära ord för stunden och omvandlade dessa till .COM-domännamn och registrerade sedan dessa. Lät projektet gå ungefär en månad och vips så hade jag registrerat ca 300 stycken domännamn, trafiken var rätt hög i början på vissa domännamn (type ins) men avtog efter ett tag.

Domänerna låg parkerade hos NameDrive och inbringade cirka 1000 kr i intäkter, så efter ett tag när jag märkte att besökarna började att avta så testade jag att flytta om domänerna till SEDO vilket troligtvis var ett dåligt beslut eftersom detta gav ännu mindre ”parkeringspengar”.

Så i ett sista desperat försök innan de flesta av domänerna börjar att gå ut så har jag nu byggt en egen parkeringssida som bara visar minimalt med information om domännamnet i fråga men förhoppningsvis så raknkar de högre hos Google på just dessa ord som domänerna är registrerade för.

Har du några tips vad jag kan göra med dessa domäner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.